Privatlivs-og-cookiepolitik

.

I virksomheden Zebrakonsulenterne (zebrakonsulenterne.dk) indsamler vi informationer, som benyttes i vores konsulentarbejde.

Her kan du læse om virksomhedens persondatapolitik og cookiepolitik.

Introduktion
Når du benytter hjemmesiden zebrakonsulenterne.dk indsamles oplysninger om dig, der bruges til at tilpasse og forbedre indhold på hjemmesiden og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Ønsker du ikke, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden.

Nedenfor er det uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies
Hjemmesiden anvender ”cookies”. En cookie er en tekstfil, der lagres på din computer, mobiltelefon eller tablet. Formålet med denne cookie er, at genkende og huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sletter eller blokerer du cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Desuden kan blokering af cookies risikere, at anvendeligheden af hjemmesiden svækkes, da der kan være indhold, du ikke kan se eller tilgå.

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte nedenstående: 

  • Google Analytics

  • EasyMe

  • Facebook-pixel

  • Youtube

Herudover kan tredjepart i form af en virtuel assistent, der er tilknyttet virksomheden, tilgå indtastede oplysninger via hjemmesiden. Alle informationer behandles fortroligt.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du besøger zebrakonsulenterne.dk indsamler og behandles en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Personfølsomme oplysninger
Personfølsomme oplysninger defineres som oplysninger om din sundhed/helbredssituation, din finansielle status, dit religiøse eller seksuelle tilhørsforhold, din race. Disse vil i nogle tilfælde være relevante at oplyse mig om i relation til terapi, men hvis disse nævnes i en session, vil de ikke blive nedskrevet, arkiveret eller delt. Personfølsomme oplysninger i relation til Zebrakonsulenternes ydelser behandles altid fortroligt og efter gældende regler.

Møder og rådgivning
De oplysninger som Zebrakonsulenterne får indblik i, i forbindelse med møder / rådgivning / sessioner er altid fortrolige.

 

Mail
Bemærk, at hvis du deler personoplysninger med Zebrakonsulenterne via e-mail (fx forud for møder / rådgivning) kan sikkerheden ikke garanteres, idet mailsystemer ikke er sikre. Dette er derfor i så fald på dit eget ansvar. Vi anbefaler at du sender denne form for information via sikker og krypteret post. Vi benytter sikker og krypteret post ved mailkorrespondancer, der indeholder personfølsomme oplysninger, og det er derfor helt trygt at korrespondere med os.

 

Opbevaring 
Zebrakonsulenterne opbevarer/gemmer kun de data, som er nødvendige i forhold til vores arbejde. Disse deles aldrig med andre. Det er muligt til enhver tid, at få oplyst, hvilke data der opbevares i en sag/om dig som person – og få dem slette, hvis dette er et ønske. Tilmelding til nyhedsbrev kan du selv afmelde via link i bunden af nyhedsbrevet. Noter fra møder / rådgivning / sessioner m.v. opbevares efter gældende regler.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Jane@zebrakonsulenterne.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Zebrakonsulenterne,  
Jane Merete Brisson
Østergaardsvej 137
5683 Haarby
Telefon: 30 31 45 85
Email: Jane@zebrakonsulenterne.dk