top of page

Mød Zebrakonsulenten

Ydmyghed, autenticitet og ordentlighed er mine pejlemærker
Som Zebra Konsulent træder jeg ind i flokken med nysgerrighed og ydmyghed. Jeg bruger først og fremmest vores faglighed, når jeg guider til et liv med mindre kaos og mere harmoni.

Men jeg bruger også mig selv. Den tillid, som familien viser mig, gengælder jeg med autenticitet, nerve og nærvær. Jeg bruger mig selv og mit nervesystem i relationen til familien og den enkelte. Det betyder også, at jeg er ærlig. Jeg tror som udgangspunkt på, at alle mennesker har et udviklingspotentiale. Ordentlighed og klar kommunikation er altafgørende i en tillidsfuld relation.

 

Mine 50 år i livet har været berigende på både hårde og glædelige oplevelser, som kun har gjort mig klogere på livet. Jeg har oplevet mange af livets facetter skilsmisse, sorg, at arbejde for chefen fra helvede og at have narcissistiske personligheder tæt på. Jeg kender både udfordringerne og det berigende i en sammenbragt familie. Jeg er mor til 3 piger, gift med Bjarne, som har en søn og en datter. 

 

Jeg er en nørd, som har læst, taget kurser og studeret hele mit liv, fordi jeg er mega nysgerrig på grunden til vores adfærd, vores mentale velvære, vores mentale udfordringer og hvordan vi lever livet lettere med alt det, vi har oplevet.

Hvad forældre byder børn, og hvordan børn bedst forståes er også en af mine store nysgerrigheder. Jeg taler altid barnets sag. Derfor er jeg snart uddannet SE traumebehandler, jeg er i gang med en 4-årig uddannelse til psykoterapeut hos Hildebrandt Instituttet med fokus på omsorgssvigt og overgreb, og jeg tager kurser med fokus på børn og traumer.

WEB_JKB-008 copy_Srgb.JPG
Jane Merete Brisson
 
bottom of page