Mød Zebrakonsulenten

I familien mødes sorte og hvide meninger. Hvert enkelt familiemedlem har forskellige drømme, ønsker og behov - og forskellige forudsætninger. På den baggrund kan uro og konflikter opstå, og her gør Zebrakonsulenterne en forskel.

Jeg hjælper familier gennem kaos
Nogle mener, at zebraens striber er camouflage, der beskytter mod angreb fra rovdyr. På samme måde skal familien helst give beskyttelse og tryghed og være et frirum for følelser, omsorg og ny energi.

Jeg hjælper familier, som er udfordrede af hverdagens konflikter, skolevægring eller livsomvæltninger, f.eks. skilsmisse og tab. Eller hvis der er medlemmer i familien, som er udfordrede af traumer, psykisk sygdom eller diagnoser.

 

Ydmyghed, autenticitet og ordentlighed er mine pejlemærker
Som Zebra Konsulent træder jeg ind i flokken med nysgerrighed og ydmyghed. Jeg bruger først og fremmest vores faglighed, når jeg guider til et liv med mindre kaos og mere harmoni.

Men jeg bruger også mig selv. Den tillid, som familien viser mig, gengælder jeg med autenticitet, nerve og nærvær. Jeg bruger mig selv og mit nervesystem i relationen til familien og den enkelte. Det betyder også, at jeg er ærlig. Jeg tror som udgangspunkt på, at alle mennesker har et udviklingspotentiale. Ordentlighed og klar kommunikation er altafgørende i en tillidsfuld relation.

WEB_JKB-008 copy_Srgb.JPG
Jane Merete Brisson