top of page

Find vej gennem kaos og få flere smil i hverdagen

Individuelle samtaler

Neuroaffektiv Psykoterapi er baseret på en forståelse af hjernens og personlighedens udvikling og har til formål at skabe sammenhæng og samarbejde mellem nervesystemets tre niveauer: det ubevidste (det kropslige), det limbiske (det følelsesmæssige) og det kognitive (det rationelle).

Balance

Under samtaler med mig låner jeg dig mit nervesystem, og jeg stiller min livsviden og faglighed til rådighed. Med Neuroaffektiv psykoterapeutisk tilgang jeg hjælper jeg dig med at skabe balance i hele dig. Jeg hjælper dig med at navigere bedre igennem livets op- og nedture.

Det eneste, der kan hele mangelfuld tilknytning og sikre personlighedsudvikling, er etablering af en tilknytning, der bygger på hensigtsmæssig følelsesmæssig afstemning – Susan Hart.

Personlighedsudvikling og dermed også psykoterapi sker i en relations-proces, som dybest set foregår ud fra det basale behov, vi har for at føle os set og forstået af andre. Det er derfor den gensidige følelsesmæssige afstemning mellem dig og mig, der er selve behandlingen

Hvad opnår du ?

Via samtaler med mig, får du ro i kroppen, du får mere energi og du opnår en forståelse for, hvad din krop prøver at fortælle dig, og hvad du har brug for, for at opnå et mentalt overskud. Et mentalt overskud og mere energi åbner nye døre, og giver dig mulighed for at give mere positivt og dermed modtage mere positivt.

bottom of page